Åpenhetsloven

Meløy Energi AS arbeider aktivt med å innrette seg etter de kravene og forventningene Åpenhetsloven stiller. Meløy Energi AS er i gang med å gjennomføre sine aktsomhetsvurderinger, og ønsker å innpasse disse i eksisterende arbeid rundt vurderinger av eget arbeid, leverandører og forretningspartnere. Ettersom Meløy Energis forretningsområder er flere, vil komplette aktsomhetsvurderinger være tidkrevende. Vi vil alltid etter beste evne svare opp alle spørsmål jamfør informasjonsplikten i Åpenhetsloven.

De aller fleste av Meløy Energis leverandører har kontorer i Norge. Våre leverandører har dog videre et bredt spekter med egne leverandører utenfor landets grenser. Ettersom Åpenhetsloven stiller forventninger om vurderinger gjennom hele verdikjeden, vil dette kreve at Meløy Energi AS samarbeider med sine leverandører for å kartlegge og vurdere deres verdikjede.

Meløy Energi AS stiller allerede krav til sine leverandører på en rekke sosiale forhold. Disse kravene innbefatter menneskerettigheter og oppfølging av sosiale forhold fra leverandørene våre, både internt og eksternt.

For mer informasjon om Meløy Energi AS, vennligst les «Om Meløy Energi»-seksjonen på hjemmesidene våre.

Fant du ikke det du lette etter og ønsker du å komme i kontakt med oss? Send ditt spørsmål til firmapost@meloyenergi.no, og vi vil svare deg så fort som mulig.