Magnus Kristensen

Bli kjent med vår nye medarbeider

Les artikkelen som sto i Ny Næring, om vår nye medarbeider, Magnus Kristensen.

Tar ett skritt til

Elektriker Magnus Kristensen (31) bestemte seg for at det var på tide med litt faglig påfyll. Derfor skrev han kontrakt med Meløy Energi – der skal han utdanne seg til energimontør!

 

Magnus Kristensen, tidligere elektriker hos Bravida og Meløy Elektro begynner nå som energimontørlærling hos Meløy Energi.


- Ja, nå vet jeg jo hvordan elektriske anlegget fungerer inne i huset, så nå skal jeg lære mer om hvordan strømmen kommer seg fra kraftstasjonen til husveggen, smiler Magnus.


Godt utgangspunkt

Han har allerede fagbrevet som elektriker, og har flere års praksis hos både Meløy Elektro og Bravida. I begynnelsen av mars begynte han i en utdanningsstilling hos Meløy Energi, der han går rett over i fast jobb etter endt læretid.
- Energimontører og elektrikere har samme pensum første året på videregående, så jeg har jo den grunnleggende forståelsen på plass – men jeg gleder meg til å lære enda mer om strøm og strømnett! forteller Magnus.

Mer sosialt

Som huselektriker jobber man som regel alene, i motsetning til energimontører som stort sett jobber i par.
- En av tingene jeg ser mest frem til er den sosiale delen – det å jobbe enda flere sammen! De årene jeg var hos Meløy Elektro fikk jeg også god kjennskap til folkene hos Meløy Energi - så jeg føler meg veldig trygg på at dette blir bra! avslutter han.

Magnus er vokst opp i Eidbukt ved Neverdal, der han fortsatt bor, nå med sin kone Supatra Kristensen (24).