Polar Kraft overtar våre strømkunder

Endringen skjer fra 01.01.2023

I forbindelse med et mer spesialisert kraftmarked med pressede marginer har vi i Meløy Energi valgt å rendyrke virksomheten innenfor nettdrift, og derav søkt å finne en god og fremtidsrettet løsning for våre strømkunder. Vi er svært fornøyde med at løsningen ble å overføre våre strømkunder i nord til Polar Kraft. Endringen skjer 1. januar 2023.

Lokal tilstedeværelse og Polar Kraft sitt fokus på å gi tilbake til lokalsamfunnet i form av arbeidsplasser og støtte til idrett og kultur har vært av betydning for vår avgjørelse. Arbeidsplasser og sponsorstøtten til lag og foreninger blir som før. I tillegg får alle kunder, både privat og næring tilgang til flere gode produkter og tjenester – som blant annet en helt ny strøm-app.

Mottoet til Polar Kraft synes vi passer godt for dem som skal ivareta våre strømkunder i fremtiden: Polar Kraft er mer enn et strømselskap. Vi lever her. Vi jobber her. Vi bidrar her.

Hva betyr overgangen for deg som kunde?

·         Du beholder din strømavtale som du har i dag

·         Du får tilgang til flere produkter og tjenester

·         Er det noe du lurer på er det bare å stikke innom det lokale kontoret

·         Om du ringer oss, er vi mange på kundeservice som kan svare deg

·         Du får en ny app som har mulighet for sanntidsmåling og smartlading

 

Hva må du gjøre i forbindelse med overgangen?

·         Nesten ingenting, det aller meste skjer helt automatisk

·         Strøm og nett kommer fortsatt på samme faktura

·         Faktura mottar du på samme måte som du er vant med

·         I januar vil du motta velkomstinformasjon fra Polar Kraft

·         Der finner du blant annet ditt nye kundenummer og PIN

·         Kundenummer og PIN benyttes når du laster ned din nye app, og tilgang din nye Min Side

·         Og betaler du faktura manuelt vil få informasjon om nytt kontonummer

 

Reservasjonsrett

Polar Kraft overtar ditt kundeforhold fra 1. januar 2023. Dette innebærer at de overtar alle rettigheter og plikter vedr. kundeforholdet. I praksis betyr dette at du får akkurat samme produkt og priser/betingelser som er avtalt med Meløy Energi. Imidlertid er vi iht. gjeldende lover og regler pålagt å gi deg en mulighet for å reservere deg mot denne overføringen.

Dersom du ikke skulle ønske å bli overført til Polar Kraft vil du da måtte velge en annen leverandør, siden Meløy Energi avvikler sin strømsalgsvirksomhet. Dette kan du gjøre når du måtte ønske, men dersom du ikke gjør dette før etter 1. januar, vil du følgelig få faktura for de dager som Polar Kraft har levert produktet til deg.

Polar Kraft-appen og Min side

På Min side og i Polar Kraft-appen får du full oversikt over strømforbruket ditt, strømpriser, fakturaer og det meste som har med ditt strømabonnement å gjøre. Her kan du legge til en venn eller familiemedlem som kan hjelpe deg med å holde oversikt. I appen får du tilgang til tjenesten Smartlading som lader bilen når strømmen er rimeligst, og LIVE som gir varsling ved høyt forbruk slik at du unngår å havne på neste effekttrinn på nettleien.

Varmepumpe

Som kunde hos Polar Kraft får du tilgang til å kjøpe markedets beste varmepumper og betale ned over strømregningen, helt rentefritt!

Polar Kraft har flere modeller og du finner en god oversikt over produktene her

Elbillader

Polar Kraft tilbyr også smarte og komplette ladeløsninger for elbil til ditt hjem. Også her kan du velge å betale ned over strømregningen, helt rentefritt!

Velg mellom flere smarte ladebokser og fargen som passer ditt hus. Les mer om ladeboksene her.

Kontakt oss gjerne

Vi er her for deg, har du spørsmål ta gjerne kontakt med oss på telefon eller e-post.

Du finner også mer informasjon på Polar Kraft sin hjemmeside.

Meløy Energi telefon 75 72 01 70. Kundesenter Polar Kraft 987 02 006